Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek

Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek

Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada anneye yemek yedirmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada annesinin yemek yediğini görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna yemek yedirmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yemek yapıp yedirmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments