Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun emzirmek

Rüyada maymun emzirmek

Rüyada maymun emzirmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Rüyada maymun emzirmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada maymun emzirmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına inanılır.

Rüyada maymuna dönüşmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla maymun görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada maymun taşlamak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işarettir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek kurtuluşa ereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü maymun görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada maymunun öptüğünü görmek kızı olanların da gelin edeceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzen maymun görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments