Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun öptüğünü görmek

Rüyada maymunun öptüğünü görmek

Rüyada maymunun öptüğünü görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Rüyada maymunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Rüyada maymunun oynadığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada maymun öldürdüğünü görmek yaptığı işten çıkarılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada maymun ve at görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada maymuncuk görmek imkân sahibi olacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunu sevmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kedi ve maymun görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada maymun sevdiğini görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada maymunu görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments