Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun ve at görmek

Rüyada maymun ve at görmek

Rüyada maymun ve at görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada maymun ve at gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada maymun ve at görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı maymun görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Rüyada goril ve maymun görmek imkanlarının artacağına, eşlerinin kapanacağına, zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada maymun kovalamak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada maymun yemek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedi köpek maymun görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada maymunla savaşmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada maymunlarla oynamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments