Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazili dua görmek

Rüyada yazili dua görmek

Rüyada yazili dua görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yazili dua gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada yazili dua görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yaz helvası yemek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yaz yağmuru görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, şansının döneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yaz günü kar görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada yaz olduğunu görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazlık kıyafet görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada yazlık ayakkabı almak üçüncü gözünün açılacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada yazlık evi görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments