Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi terlik görmek

Rüyada mavi terlik görmek

Rüyada mavi terlik görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, çok eğleneceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi terlik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada mavi terlik almak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi erkek terliği görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına inanılır.

Rüyada mavi renk terlik görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına yorulur.

Rüyada mavi terlik görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada gri terlik görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, eşlerin boşanacağına, nefsine uyacağına işaret eder.

Rüyada komşunun terliğini giymek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Rüyada süslü terlik görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, ona özlemle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik tamir etmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bol rızık elde edeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments