Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tencere görmek

Rüyada mavi tencere görmek

Rüyada mavi tencere görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi tencere gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada mavi tencere görmek işinde de hep başarılı olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tencere çaydanlık görmek insanları hak yoluna çağıracağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere verdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencere ve kapak görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tencere dolusu yemek görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tencerede yemek piştiğini görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boş tencere görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tencere kırmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments