Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere kırmak

Rüyada tencere kırmak

Rüyada tencere kırmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, rahatının bozulacağına yorulur.

Rüyada tencere kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada tencere kırmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tencereden pilav yemek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tencere çorba görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalettir.

Rüyada bir tencere yemek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta tencere görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencereyle süt görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada tencere dolusu pilav görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments