Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tarak görmek

Rüyada mavi tarak görmek

Rüyada mavi tarak görmek parasız ve işsiz kalacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tarak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi tarak görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi yükünün artacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına inanılır.

Rüyada mor tarak görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada eski tarak görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarak hediye almak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok tarak görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarakla saç taramak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarak görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli tarak görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments