Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayatının aşkını görmek

Rüyada hayatının aşkını görmek

Rüyada hayatının aşkını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ağız tadından olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayatının aşkını gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada hayatının aşkını bulmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayatının aşkını görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sorunlarını unutacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalet eder.

Rüyada aşkını söylemek kısmetlerini de göremeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine aşkını itiraf etmek söz sahibi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada eski platonik aşkını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik aşkına sarılmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada platonik aşkını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments