Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi salıncak görmek

Rüyada mavi salıncak görmek

Rüyada mavi salıncak görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi salıncak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada mavi salıncak görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salıncak görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, icat yapacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada lunaparkta salıncağa binmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada başka birinin salıncakta sallandığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada salıncak görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık salıncak görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments