Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salıncak görmek

Rüyada salıncak görmek

Rüyada salıncak görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada salıncak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada salıncakta sallanan birini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada mavi salıncak görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulur.

Rüyada uçan salıncak görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada evde salıncak görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada salıncak binmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sağlığın bozulacağına delalettir.

Rüyada birinin salıncaktan düştüğünü görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada salıncak görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak gönlünün rahata ereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments