Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak çok üst mevkilere geleceğine, sorunlar altında ezileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak onların mutlu haberlerini alacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin salıncakta sallandığını görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, işlerinin aksayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına inanılır.

Rüyada salıncakta sallanmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada salıncakta sallanırken görmek statü atlayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada salıncakta sallandığını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada salıncakda sallanmak yükseleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, rızıksız kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments