Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk pantolon görmek

Rüyada yeşil renk pantolon görmek

Rüyada yeşil renk pantolon görmek mal kayıpları da yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk pantolon gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada yeşil renk pantolon görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine inanılır.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek arzuların yerine geleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada renkli pantolon giymek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mavi renk pantolon görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık renk pantolon giymek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli pantolon görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk pantolon giymek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada pembe renk pantolon görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments