Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ışıklar görmek

Rüyada mavi ışıklar görmek

Rüyada mavi ışıklar görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazançların artacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, borcunun çok olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada mavi ışıklar gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada mavi ışık görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ışık görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ışıklar görmek hastalıkların son bulacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada ışık açmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışıkları açık görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada güneş ışığını görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada güzel ışık görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, umutlanacağına, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments