Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet toplamak

Rüyada poşet toplamak

Rüyada poşet toplamak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada poşet toplamak gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Rüyada poşet toplamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine inanılır.

Rüyada erzak poşeti görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine yorulur.

Rüyada poşet dolusu ekmek görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Rüyada elinde poşet görmek ondan şifa göreceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada poşette pirinç görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada poşet satın almak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments