Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet balık almak

Rüyada bir poşet balık almak

Rüyada bir poşet balık almak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, çok güzel işlere gireceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulur.

Rüyada bir poşet balık almak gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada poşete balık görmek rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada poşetle balık görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu balık görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada poşetin içinde balık görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşet içinde balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bir poşet balık görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada bir poşet balık almak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada poşette canlı balık görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, canla başla çalışacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments