Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nişanlık görmek

Rüyada mavi nişanlık görmek

Rüyada mavi nişanlık görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işarettir.

Rüyada mavi nişanlık gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada mavi renk nişanlık giymek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada mavi nişan elbisesi giymek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet eder.

Rüyada mavi nişanlık giymek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi nişanlık görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi nişan elbisesi görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek kucaklaşacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments