Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kurt görmek

Rüyada mavi kurt görmek

Rüyada mavi kurt görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Rüyada mavi kurt gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kurdela görmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Rüyada mavi kurt görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz kurt görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç içinde kurt görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kafa dinleyeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada elinden kurt çıkarmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt ve solucan görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments