Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış kiraz görmek

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yeni alanlara yöneleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış kiraz gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Rüyada kurtlu kiraz yemek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada kirazda kurt görmek para sıkıntısının olmayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulur.

Rüyada kurtlu kiraz görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış kiraz görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret eder.

Rüyada kiraz kurdu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kirazın içinde kurt görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük bir mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz ve vişne görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kışın kiraz yemek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments