Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kravat görmek

Rüyada mavi kravat görmek

Rüyada mavi kravat görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada mavi kravat gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada mavi kravat takmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi kravat bağlamak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kravat görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kravatlı adam görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert kravat görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Rüyada birine kravat vermek yaşamının belli bir düzene oturacağına, lüks içinde olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kravat görmek yeni iş kollarına girileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada mor kravat takmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments