Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi iç çamaşırı almak

Rüyada mavi iç çamaşırı almak

Rüyada mavi iç çamaşırı almak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kararlar alacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada mavi iç çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada mavi iç çamaşırı almak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi iç çamaşır görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi iç çamaşırı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırsız görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırını çıkarmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada beyaz iç çamaşırı almak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil iç çamaşırı görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments