Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi iç çamaşır görmek

Rüyada mavi iç çamaşır görmek

Rüyada mavi iç çamaşır görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalettir.

Rüyada mavi iç çamaşır gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada mavi iç çamaşırı almak istediği herşeye kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi iç çamaşırı görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yetkili bir göreve atanacağına alamet eder.

Rüyada mavi iç çamaşır görmek büyük özgüven kazanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeği iç çamaşırlı görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe iç çamaşır görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek bazı iş birlikleri yapacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yatırımların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının iç çamaşırı görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, yaşamına bakacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Rüyada kendi iç çamaşırı görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments