Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi havuzda yüzmek

Rüyada mavi havuzda yüzmek

Rüyada mavi havuzda yüzmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada mavi havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Rüyada mavi havuzda yüzmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, rızkın çoğalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde havuzda yüzmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, önemli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda balıklarla yüzmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hasta ise bakacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin havuzda yüzdüğünü görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına yorulur.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına inanılır.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments