Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi havuz görmek

Rüyada mavi havuz görmek

Rüyada mavi havuz görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işlere nazar değeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi havuz gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine inanılır.

Rüyada mavi havuz görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda mavi su görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi havuzda yüzmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, engellerden kurtulacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada havuzlar görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin bahçesinde havuz görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine inanılır.

Rüyada kıyafetle havuza girmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz üstünde yürümek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments