Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda mavi su görmek

Rüyada havuzda mavi su görmek

Rüyada havuzda mavi su görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda mavi su gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Rüyada havuzda mavi su görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi havuzda yüzmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi havuz görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada havuzda su yılanı görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, işinde terfi edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada temiz havuz suyu görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalettir.

Rüyada havuzun su dolduğunu görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments