Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, çok pişmanlık duyacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek günahtan temizlenmeye, büyük bir mala sahip olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurmak sevap işleyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada üç gözlü bebek doğurmak yaşadığı stresin biteceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü bebek doğurmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments