Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözler görmek

Rüyada mavi gözler görmek

Rüyada mavi gözler görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, verimliliğinin de artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözler gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek onlarla arasının açılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada mavi renkli göz görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz makyajı görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü delikanlı görmek saygınlığının da artacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü erkek görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments