Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gerdanlık görmek

Rüyada mavi gerdanlık görmek

Rüyada mavi gerdanlık görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada mavi gerdanlık gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada mavi gerdanlık görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada pırlanta gerdanlık görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada taşlı gerdanlık takmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık çalmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada altın gerdanlık almak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments