Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece mavisi görmek

Rüyada gece mavisi görmek

Rüyada gece mavisi görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, güçten düşeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bol rızık elde edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mavisi gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada gece mavisi görmek tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gece elbisesi giymek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gecelik giymek özel hayatında sessizleşeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada mavi gece lambası görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gece mavisi elbise görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gecelik görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gemi görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada gece pazara gitmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments