Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dosya görmek

Rüyada siyah dosya görmek

Rüyada siyah dosya görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah dosya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle veya partnerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah dosya görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dosya görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada icra dosyası görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pembe dosya görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Rüyada şeffaf dosya görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli dosya görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi dosya görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments