Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz ve fare görmek

Rüyada domuz ve fare görmek

Rüyada domuz ve fare görmek küs arkadaşların barışacağına, zararının büyük olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütçesinin daralacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada domuz ve fare gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Rüyada fare ve domuz görmek ömrün uzun olmasına, keyfin bozulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada domuz ve fare görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz yumurtası görmek varını yoğunu kaybedeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada domuzla savaşmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzu dövmek ortak işlere gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada renkli domuz görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada donmuş domuz görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada domuza benzemek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments