Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi deve görmek

Rüyada mavi deve görmek

Rüyada mavi deve görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi deve gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi deve görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada çift başlı deve görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada devenin insan yediğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane deve görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, beklenen mirasın alınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada deve dişi görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve sürmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç tane deve görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments