Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdandan para vermek

Rüyada cüzdandan para vermek

Rüyada cüzdandan para vermek lüks şekilde yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdandan para vermek gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada cüzdanında bozuk para görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada paralı cüzdan görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanında para bulmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kağıt para dolu cüzdan görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yeni yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah para cüzdanı görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Rüyada cüzdan dolusu para bulmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada para cüzdanı çaldırmak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments