Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ceket görmek

Rüyada mavi ceket görmek

Rüyada mavi ceket görmek önünün açılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bazen de rahat geçeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ceket gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Rüyada mavi ceket görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renk ceket görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bekârlığına da veda edeceğine delalet eder.

Rüyada mavi ceket almak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada açık mavi ceket görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Rüyada mavi kot ceket giymek ona göre davranacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Rüyada saks mavisi ceket görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mavi deri ceket görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments