Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ceket almak

Rüyada mavi ceket almak

Rüyada mavi ceket almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine inanılır.

Rüyada mavi ceket almak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mavi renk ceket görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Rüyada mavi kot ceket görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi ceket görmek umutlarının kırılacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi ceket almak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına inanılır.

Rüyada açık mavi ceket görmek canın derdine düşeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi ceket görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi deri ceket görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, inancını bir kenara atacağına işarettir.

Rüyada mavi kot ceket giymek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments