Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ay görmek

Rüyada mavi ay görmek

Rüyada mavi ay görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, fakirlikten kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada mavi ay gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Rüyada mavi ay görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzü ve ay görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada yanan ay görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek insanlardan takdir toplayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki adet ay görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada ayçekirdeği almak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ay güneş yıldız görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments