Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul istemek

Rüyada marul istemek

Rüyada marul istemek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulur.

Rüyada marul istemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada marul istemek yaşamın kolay hale geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına alamet eder.

Rüyada marul fidanı dikmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada toprağa marul ekmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüyada marul salatası görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada tarlada marul görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil marul yıkamak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz marul görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada taze marul görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments