Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul vermek

Rüyada marul vermek

Rüyada marul vermek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işarettir.

Rüyada marul vermek gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada kıvırcık marul yemek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Rüyada beyaz marul görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik marul görmek hayata karşı cesaretleneceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada topraktan marul çıkarmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul dikmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden marul toplamak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada marul fidesi dikmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments