Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul tarlası görmek

Rüyada marul tarlası görmek

Rüyada marul tarlası görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, düşmanların barışacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul tarlası gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada tarlada marul toplamak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada marul tarlası görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada tarlaya marul ekmek huzurunun eski haline döneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya marul dikmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada tarlada marul görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada marul fidesi dikmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük marul görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, düzeninin sarsılacağına, eline para geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments