Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul ekmek

Rüyada marul ekmek

Rüyada marul ekmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, planlarının gerçekleşeceğine, sıkıntıların son bulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada marul ekmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada tarlaya marul ekmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, fesat kimselerin çıkacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada toprağa marul ekmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul ekmek görmek elinin sıkışacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada marul ekmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulur.

Rüyada marul almak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul tarlası görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada marul vermek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, söylediklerinin çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil marul yemek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments