Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada martı yumurtası görmek

Rüyada martı yumurtası görmek

Rüyada martı yumurtası görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, şeytanın aklına uyacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada martı yumurtası gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada martı yumurtası görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada martı saldırısı görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada martı sesi duymak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz martı görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada martı yavrusu görmek umutlarının söneceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde martı görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada martı sevmek durumun değişmesine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments