Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marka görmek

Rüyada marka görmek

Rüyada marka görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada marka gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada marka görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına delalettir.

Rüyada araba markası görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada çay markası görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, derin bir nefes alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada marka çanta görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, rahat rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü marka giymek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada marka ayakkabı görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada markalı saat görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, bol para kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments