Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marka çanta görmek

Rüyada marka çanta görmek

Rüyada marka çanta görmek ondan kazanç elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yalan söylemeye, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet eder.

Rüyada marka çanta gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada marka çanta görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada araba markası görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada marka ayakkabı görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ferahlık veren sözler duymaya delalet etmektedir.

Rüyada markalı saat görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada marka görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada çay markası görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü marka giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Rüyada çanta çaldırmak görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments