Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manken gibi olmak

Rüyada manken gibi olmak

Rüyada manken gibi olmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Rüyada manken gibi olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada manken gibi yürümek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada manken gibi olmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada ünlü manken görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vitrin mankeni görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada manken üzerinde gelinlik görmek işlerin hafifleyeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada manken olduğunu görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada vitrin manken görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments