Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manken olmak

Rüyada manken olmak

Rüyada manken olmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bereketin ve verimin olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada manken olmak gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada manken olduğunu görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada kendini manken olarak görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada manken üzerinde gelinlik görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulur.

Rüyada manken olmak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada plastik manken görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada manken gibi yürümek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada vitrin manken görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments