Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina topladığını görmek

Rüyada mandalina topladığını görmek

Rüyada mandalina topladığını görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bir fitne çıkarmaya inanılır.

Rüyada mandalina topladığını gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada mandalina ağacından mandalina toplamak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina toplamak ve yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina toplamak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mandalina toplamak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina toplamak yemek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mandalina topladığını görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine tabir olunur.

Rüyada yerden mandalina toplamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments