Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri yeşil görmek

Rüyada askeri yeşil görmek

Rüyada askeri yeşil görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri yeşil gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada askeri yeşil görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil askeri araç görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada askeri top görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Rüyada gavur askeri görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Rüyada askeri tank görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada askeri silahlı görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri kıyafet giymek işlerinin hızlanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments