Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri kıyafet giymek

Rüyada askeri kıyafet giymek

Rüyada askeri kıyafet giymek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada askeri kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada askeri kıyafet giymek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri kıyafet görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada askeri forma giymek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işarettir.

Rüyada askeri elbise giymek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri kamuflaj giymek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri bot giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalettir.

Rüyada askeri üniforma giymek keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kıyafetlerini giymek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments