Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal taşımak

Rüyada mal taşımak

Rüyada mal taşımak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, bir ömür olacağına, rahat bir nefes alacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gelirinin garanti olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada mal taşımak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Rüyada mal taşımak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada mal mülk görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada mal görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada malını kaybetmek hararetli olayların meydana geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada bir malı çaldırmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mal almak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine tabir olunur.

Rüyada malının yandığını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments